Despre Noi


Serviciul este oferit de SC GLYCON GRUP S.R.L cu sediul in Str. Ghirlandei , nr. 9, Sector 6, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40 /7032 /2002, avand cod unic de inregistrare RO 14794130, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@ferestremansarda.com – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor,
metode de plata, metode de livrare, cereri de retur produse, etc.;
office@ferestremansarda.com – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0765-240-655

II. Despre ferestremansarda.com


ferestremansarda.com este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. Informatiile primite prin email in momentul plasarii unei comenzi sunt doar sumarul comenzii si au caracter informativ, intrucat majoritatea produselor sunt pe stocul furnizorului, iar aceasta nu este actualizat in timp real.
Confirmarea comenzii se face doar telefonic/sms/mail de catre un operator ferestremansarda.com

III. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul web site-ului ferestremansarda.com , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu:
articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai
– acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ferestremansarda.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale ferestremansarda.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a ferestremansarda.com , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul ferestremansarda.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator


Site-ul ferestremansarda.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).
Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului ferestremansarda.com sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a ferestremansarda.com si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile ferestremansarda.com
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
ferestremansarda.com poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de ferestremansarda.com . Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele ferestremansarda.com , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
ferestremansarda.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.
506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Glycon Grup SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Marketing / Financiar / Comercial al Glycon Grup SRL Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Serviciul
Marketing, e-mail office@ferestremansarda.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.:
prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).
Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

VI. Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe ferestremansarda.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe ferestremansarda.com , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar


VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe site-ul ferestremansarda.com reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata , plata cu cardul sau numerar/cash la livrare.
Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata.
Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).
Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Daca alegeti metoda de plata cu numerar la livrare ,la costul final al produselor comandate se adauga si costurile de livrare / rambursare ale numerarului.
Costurile suplimentare de transport vor fi comunicate catre beneficiar in momentul confirmarii comenzii de catre un operator al ferestremansarda.com .
Costurile de livrare sunt suportate de catre cumparator si vor fi evidentiate in factura emisa alaturi de produsele comandate.
Daca alegeti metoda de plata online pe site cu card bancar sau transfer bancar/ordin de plata , costul transportului este GRATUIT , indiferent de valoarea comenzii.
VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul ferestremansarda.com prin transfer
bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin ferestremansarda.com urmand 2 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.
Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda.
Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze
asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii.
Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”.
Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.
Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen.
In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate.
Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@ferestremansarda.com, in maximum 24 de ore.
Plata cu cardul
Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile SC GLYCON GRUP SRL si nici nu vor fi stocate de catre SC GLYCON GRUP SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Procesatorul platilor cu cardul este NETOPIA SRL inregistrata in Bucuresti RO15565496, J40/9170/2003 cu adresa in Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5 Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 021901
Informatiile primite prin email in momentul plasarii unei comenzi sunt doar sumarul comenzii si au caracter informativ, confirmarea comenzii se face doar telefonic/sms/mail de catre un operator SC GLYCON GRUP SRL .

IX. Garantie si service postvanzare


Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.
Toate produsele comercializate au o garantie , conditiile de garantie putand fi consultate in sectiunea
Garantie de pe acest site.

X. Descrierea si returnarea produselor


ferestremansarda.com depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis.
Cu toate acestea, ferestremansarda.com nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori.
Daca un produs oferit de ferestremansarda.com este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.
In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut


Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte
tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. ferestremansarda.com isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut.
Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ferestremansarda.com, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.
Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ferestremansarda.com , cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale ferestremansarda.com .
ferestremansarda.com are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site.
ferestremansarda.com nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site.
ferestremansarda.com are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora


ferestremansarda.com , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre ferestremansarda.com nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ferestremansarda.com .
Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la ferestremansarda.com , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii  onexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ferestremansarda.com , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea


ferestremansarda.com poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea ferestremansarda.com si prin acceptarea
Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate , va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale


ferestremansarda.com respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor.
Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@ferestemansarda.com, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila


Serviciile oferite de Societate prin intermediul ferestremansarda.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si  Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile ferestremansarda.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea
reclamatiei la sediul SC GLYCON GRUP SRL . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor udecatoreasti
competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei


SC GLYCON GRUP SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul ferestremansarda.com , fara o instiintare prealabila.
Datele tehnice prezente pe site-ul ferestremansarda.com au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.
Fotografiile de pe site-ul ferestremansarda.com au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.