German Made

Cu sediul central din Leinfelden-Echterdingen, situat lângă Stuttgart, Roto este un grup german fondat în urmă cu 75 de ani care în decursul anilor a devenit o companie de încredere la nivel mondial.Încă de la început, Roto urmărește în activitatea de zi cu zi și în relația cu partenerii săi următoarele principii: inovație, orientare către calitate, punctualitate și fiabili-tate. Aceste valori sunt considerate proprietăți germane și susținem că sunt și ale noastre.

De aceea am hotărât ca pe viitor, sinonim pentru realizările noastre să fie sloganul ”german made”. Aceasta, pentru noi, reprezintă mult mai mult decât poate exprima ”made in Germany”. O moștenire spirituală și o valoare spirituală ce înseamnă mai mult decât o referire la locul de producție. O promisiune, că vom lucra pe baza tradițiilor noastre indiferent de țara de producție.

Ce înseamnă exact ”german made”:
  • Valabil în întreaga lume, indiferent în ce țară au fost fabricate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt verif cate conform celor mai exigente cerințe germane. Mulțumită acestui fapt, clienților noștri le oferim produse de încredere.
  • Calitatea serviciilor oferite de compania noastră este conform așteptărilor ”german made”.
  • Prin școlarizări continue dăm mai departe cunoștințele noastre – angajaților și clienților noștri.
  • Pentru noi, procesul de vânzare nu se încheie în momentul livrării produsului.
  • Livrăm partenerilor la timp și punctual – peste tot în lume.

Activitatea Roto este caracterizată de spiritul ”german made”. Precizia germană asigură calitatea deosebită indiferent de țara de producție.

german-flag