Istoric

Peste 75 de ani de experiență

Cu ideile sale – ca de exemplu feroneria oscilo-batantă din anul 1935 – fondatorul companiei, Wilhelm Frank, a devenit un pioner. După 30 de ani, brevete și soluții inovative, a pus o nouă piatră de hotar cu prima fereastră de mansardă.

Astăzi, Roto Ferestre de mansardă și sisteme solare împreună cu cei 1.400 de angajați din întreaga Europă, ca centru de profit independent face parte din Grupul Roto, un producător de ferestre de mansardă, ieșiri pe acoperiș, scări de acces pentru pod și sisteme solare.

Cel mai important punct al diviziei Roto Ferestre de mansardă și sisteme solare este în Bad Mergentheim din anul 2001. Aici dovedesc cei 700 de angajați cum prin procese moderne, curiozitate permanentă și multă pasiune, apar produse Premium.  Pentru performanțele noastre ni s-a acordat titlul de ” Industrial Excellence Award ”  și am fost denumiți în anul 2010 ” Cea mai bună fabrică din Germania”. Iar acestea nu sunt coincidențe, ci rezultatele experienței și soluțiilor inovative – componente solide ale activităților antreprenoriale la Roto.  În spiritul lui Wilhelm Frank.

Prezentare