Invelitori metalice

Acoperisul unei case este un element care trebuie privit din doua perspective diferite: utilitate si estetica. De la forma, materialul din care este realizat si pana la culoare, acoperisul este parte integranta din identitatea casei si este cel care completeaza stilul si ambianta unei constructii.

Daca doriti o oferta de pret pentru invelitori sau montaj invelitori va rugam sa completati formularul alaturat sau contactati-ne telefonic la numerele: 0765.240.655

Distribuim si montam invelitori de 20 ani

Profesionisti cu experienta in montaj invelitori metalice – vezi portofoliu

Solicitati o oferta de pret pentru invelitori si montaj invelitori, completati formularul de contact sau contactati-ne telefonic.

Solicita Oferta Invelitori metalice

Profesionisti cu experienta in distribuirea de invelitori metalice.

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate

Invelitori metalice - Coilprofil

Invelitoarea metalica Coilprofil este realizata din otel zincat la cald, protejat cu un strat de zinc de 275g/mp , ceea ce ii confera o rezistenta sporita la coroziune . In afara de stratul de zinc, peste tabla de otel , sunt adaugate un strat de pasivare, un strat de protectie primara si polyesterul cu o grosime de 25-35 µm ( la tiglele metalice in culori lucioase stratul de polyester este de 25 µm, la cele in culori mate stratul de polyester este de 35 µm).

Durata de viata estimata a unui acoperis Coilprofil este de cca. 50 ani, ceea ce face ca o astfel de invelitoare sa fie una cu un raport calitate/pret foarte bun.

Invelitori metalice - Coilprofil

Metigla – sistemul de acoperis de la Coilprofil are valentele necesare pentru indeplinirea celor mai exigente cerinte atat din perspectiva utilitatii acoperisului cat si din perspectiva estetica.

Imbina aspectul clasic de invelitoare cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Profilul special conceput are decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile. Se recomanda pentru acoperisurile cu panta mai mare de 8o.

Invelitoarea metalica Metigla se obtine prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc de cel putin 275g/mp. Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25μm) sau poliester MAT (SPM 25 – 35μm), intr-o variata gama de culori.

Date tehnice
Metigla este un produs ale carui caracteristici tehnice si calitati s-au demonstrat in timp. Produsul este conceput pentru a proteja casa in orice conditii climatice, dar si pentru a desavarsi arhitectura casei dumneavoastre.

 • Lungimea unui modul 350 mm
 • Latimea unei foi 1190 mm
 • Latimea de acoperire 1100 mm
 • Lungimea minima 410 mm
 • Lungimea maxima 6360 mm
 • Lungimea maxima recomandata 4610 mm
 • Suprapunerea longitudinala 90 mm
 • Suprapunerea transversala 55+5 mm

Invelitori metalice Metigla –  STAR

profil star

Date Tehnice:

 • Latime utila (mm): 1100
 • Lungime minima (mm): 390
 • Lungime maxima (mm): 4940
 • Inaltimea cutei (mm): 27
 • Lungime pas (mm): 350/400
 • Strat acoperire vopsea (µm): lucios 25 µm / Mat 35 µm
 • Panta minima (grade): 150
 • Acoperire minima de Zinc: 275 g/m2

97_0_0[1]

Panouri prefaltuite CLICK si FALTZ

Un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna.

Alegerea acoperisului faltuit de la Coilprofil inseamna ca vei avea o cladire ce se va integra armonios in cadrul existent, cu un aspect deosebit ce va scoate in evidenta particularitatile arhitecturale ale cladirii si care va da o nota de arta intregii constructii.
Tehnologia de ultima generatie, utilizarea unui otelul special si gama diversificata de culori, fac din tabla faltuita de la Coilprofil elementul ideal atat pentru lucrari de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, monumente istorice, cat si pentru constructiile noi sau arhitecturile ultramoderne. Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa.

Variante de acoperis faltuit, CLICK si FALTZ, se obtin prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un continut de ZINC de cel putin 275 g/mp.Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata.

Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25μm) sau poliester MAT (SPM 25 – 35μm), intr-o variata gama de culori.

Detalii tehnice acoperis faltuit CLICK

CLICK este un produs clasic a caruit eleganta nu se pierde in timp. Tehnicile de realizare a invelitorilor cu tabla faltuita s-au imbunatatit pe masura introducerii fasiilor metalice lungi, realizate cu ajutorul masinilor de profilat si faltuit, pentru a fi puse in opera cat mai usor.

detalii-tehinice-click

Detalii tehnice acoperis faltuit FALTZ

detalii-tehnice-faltz

Invelitori metalice Vikingprofil

Viking ofera solutii complete, pe langa sistemul de invelitori tip invelitoare metalica compania ofera si piese de finisaj si accesorii precum: coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de imbinare, toate acestea fiind realizate de firma noastra din aceeasi materie prima ca si invelitoarea metalica.

Invelitori metalice – KORAL

KORAL este un model clasic care imita invelitoarea ceramica traditionala. Profilul este produs in doua variante cu lungimea modulului de 350 si 400 mm.

Acoperisurile tip invelitoare metalica Vikingprofil se preteaza atat pentru constructiile noi, dar si pentru renovarea celor existente, avand in vedere ca principala lor caracteristica este greutatea redusa, care nu afecteaza structura de rezistenta.

Invelitori metalice– KRON

Un profil modern care confera cladirilor un caracter individual.

Profilul KRON a fost premiat cu Medalia de Aur in cadrul Targului International de Constructii BUDMA 2005 din Polonia. Profilul Kron a fost elaborat de catre Pruszynski Sp z o.o.

Invelitori metalice – RUBIN PLUS

Profilul, proiectat de catre firma Viking Pruszynski imbina traditia cu tehnologia moderna, avand valori estetice si parametrii de utilizare excelenti. – profil economic – latimea de acoperire a unei foi de tabla este de 1150 mm

Tabla Faltuita

Panourile din tabla faltuita reprezinta una din cele mai vechi tehnologii utilizate in domeniul constructiilor. Acum putem sa va propunem o solutie moderna concretizata intr-o solutie clasica si bine cunoscuta: acoperisul faltuit.

Lungimea panourilor se executa la comanda clientului
Imbinarea panourilor se realizeaza prin clik, fara a fi nevoie de o faltuire suplimentara;
Fiecare panou este prevazut cu orificii de montaj;
Exista posibilitatea de a intari panourile cu ajutorul unor profilari suplimentare longitudinale.

Tabla Cutata

Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Gama bogata de profile – de la inaltimea de 6 mm pana la 160 mm – precum si de tipuri de tabla (zincata, prevopsita) permite utilizarea acestora atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade, pentru garduri si porti, cat si pentru constructiile portante, in domeniul constructiilor individuale si industriale.

Printre caracteristicile tablei cutate se numara: rezistenta, rigiditatea constructiei si consumul economic.Profilele trapezoidale sunt produse din tabla zincata, din tabla cu acoperire de aluzinc, tabla prevopsita sau din tabla de aluminiu prevopsita (tabla cu grosimea de la 0,50 pana la 1,50 mm).

Invelitori metalice – ARAD

Arad PREMIUM, invelitoare metalica modulara cu acoperire PURMAT livrata pregaurita pentru montaj fara suruburi vizilile.
Disponibila exclusiv in varianta de acoperire PURMAT cu 30 ani de garantie.

Arad OPTIMA, invelitoare metalica produsa pe lungimea ceruta, iar montajul identic cu celelalte produse Viking Pruszynsky. Acest model este disponibil cu acoperire poliester lucios si mat structurat.